Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor de bezitter vd  Horeca-cadeaubon

 1. Deze productvoorwaarden zijn van toepassing op alle door helemaal Horst aan de Maas uitgegeven Horeca-cadeaubon (hierna: HCB).
 2. HCB is een cadeaubon waaraan een saldo is gekoppeld van 20 of 50 euro, welke waarde is opgeslagen in de centrale administratie van Helemaal Horst aan de Maas.
 3. HCB is uitsluitend rechtmatig te koop via de website van Helemaal Horst aan de Maas of bij erkende door Helemaal Horst aan de Maas aangewezen partners. Particuliere noch bedrijfsmatige doorverkoop is toegestaan zonder de uitdrukkelijke toestemming van Helemaal Horst aan de Maas.
 4. Elke HCB is voorzien van een unieke codecombinatie (kaartnummer en veiligheidscode).
 5. In geval van diefstal, verlies of onbevoegd gebruik door derden van deze code vindt geen vergoeding of vervanging plaats.
 6. HCB  kan ingewisseld worden voor andere cadeaukaarten in overleg met de deelnemende horecaondernemer.
 7. In geval van het vermoeden van fraude of oneigenlijk gebruik kan Helemaal Horst aan de Maas het gebruik van één of meerdere HCB voor onbepaalde tijd opschorten en/of het gebruik van HCB permanent ontzeggen.
 8. Restwaarde van de HCB kan in overleg met deelnemende horecaondernemer omgezet worden in een Cadeaubon van de desbetreffende ondernemer.
 9. HCB of de restwaarde ervan is onder geen beding inwisselbaar voor geld bij Helemaal Horst aan de Maas.
 10. De vervaldatum van HCB is verschoven naar 1 juni 2021. Na deze periode vervalt elke aanspraak op het saldo van de cadeaukaart. De geldigheidsduur op de kaart, 1 maart 2021, is daarmee niet meer van toepassing. 
 11. Helemaal Horst aan de Maas kan de geldigheidsduur ten alle tijden verlengen. Het is raadzaam om deze voorwaarden voor het gebruik te raadplegen.
 12. Helemaal Horst aan de Maas kan deze productvoorwaarden wijzigen. Het is raadzaam om deze voorwaarden telkens voor het gebruik te raadplegen.
 13. Het gebruik van HCB voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze is uitgegeven is niet toegestaan
 14. Voor HCB welke zijn aangekocht bij derde partijen (erkende partners) kan onder geen beding restitutie plaatsvinden door Helemaal Horst aan de Maas.
 15. In geval van overmacht kan Helemaal Horst aan de Maas het inwisselen van HCB voor onbepaalde tijd opschorten.